Jan Pieter Westing nieuwe jeugdtrainer VV Eenrum

EENRUM – Voetbalvereniging Eenrum is momenteel niet alleen druk bezig met de laatste werkzaamheden aan het compleet vernieuwde sportpark. Men is ook bezig om alles optimaal in te vullen voor het komend seizoen. Een belangrijk onderdeel daarvan is een verbeterslag maken als het gaat om de jeugdopleiding bij de club. Voorzitter Herald Jansen is erg tevreden dat het gelukt is om jeugdtrainer Jan Pieter Westing te verbinden aan de club.

Jan Pieter is als jeugdtrainer actief bij vv Winsum, hij traint daar de JO13-1. Daarnaast is hij ook verbonden aan de stichting FC Groningen. “Met Jan Pieter halen we ondanks zijn jonge leeftijd een ervaren trainer in huis die ons mede kan helpen om de volgende stappen te maken met onze jeugdopleiding”, aldus de tevreden voorzitter.

Ook Dimietri Meijer ( voorzitter van de jeugdcommissie ) is zeer in z’n nopjes: “We zijn de afgelopen periode in het jeugdledental behoorlijk gegroeid en Jan Pieter kan ons zeer goed helpen bij de volgende stappen. Jan Pieter zal de middenleeftijd bij ons gaan trainen, zeg maar de leeftijd tussen de 9 en 13 jaar. Daarnaast zal hij zeer nadrukkelijk betrokken worden in het verder ontwikkelen van het jeugdopleidingsplan bij de club. Hiermee kunnen we heel goed gebruik maken van de kennis en ervaring van Jan Pieter.”

De 23-jarige geboren Huizinger, inmiddels woonachtig in Groningen, is zelf ook erg blij met z’n aanstelling als jeugdtrainer bij VV Eenrum. “Eenrum is een club die goed bij me past. Naast een meer dan prachtige accommodatie beschikt de club ook over een prima groep enthousiastelingen die geweldig met de club bezig zijn. Ik ga heel erg graag mijn steentje hieraan bijdragen en dit kan ook uitstekend in combinatie met m’n andere werkzaamheden bij vv Winsum en FC Groningen”, laat Westing weten. Hij gaat de werkzaamheden in de voetballerij combineren met een thuisstudie toegepaste psychologie.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.