DELTA Fiber Netwerk wil alle kernen in Het Hogeland voorzien van glasvezel

HET HOGELAND – DELTA Fiber Netwerk wil iedereen in alle kernen van het Hogeland voorzien van glasvezel en start na de zomervakantie allereerst een glasvezelcampagne in het oosten, namelijk in Hefswal, ‘t Lage van de Weg, Oosteinde, Roodeschool, Uithuizen, Uithuizermeeden, Usquert en Warffum. Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd. Na het Oosten zal zij ook campagne voeren in de kernen in andere delen van de gemeente Het Hogeland.

Alle inwoners van bovenstaande dorpen die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Melden voldoende inwoners zich tijdens de campagne aan, dan wordt de aanleg gestart en is de glasvezelaansluiting gratis.

“Een betrouwbare en snelle internetverbinding is een belangrijke voorwaarde om mee te kunnen in de samenleving van vandaag en morgen. Glasvezel biedt een mooie kans voor onze inwoners om die verbinding te maken”, zegt wethouder Eltjo Dijkhuis van de gemeente Het Hogeland.

Na de zomervakantie starten we een glasvezelcampagne, waarbij we meer uitleggen over de voordelen van glasvezel en je zullen uitnodigen om kennis met ons en onze plannen te maken.

Inwoners die op de hoogte willen blijven van alle ontwikkelingen en de start van de campagne, kunnen zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Dit kan via de website gavoorglasvezel.nl.

DELTA Fiber Netwerk

DELTA Fiber Netwerk is onderdeel van DELTA Fiber Nederland, het moederbedrijf van de telecomaanbieders DELTA en Caiway. DELTA Fiber Nederland is eigendom van de Zweedse investeerder EQT. Inmiddels de grootste glasvezelprovider van Noord-Europa. DELTA Fiber Netwerk legt voortdurend nieuwe glasvezelnetwerken aan, voornamelijk in randstedelijke gebieden en plattelandsregio’s. Inmiddels hebben al ruim 850.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.