Gezond in Het Hogeland

HET HOGELAND – Samen met partners start de gemeente het Hogeland het programma ‘Gezond in het Hogeland’. Dit programma bestaat uit activiteiten en video’s voor onze inwoners om het mogelijk te maken om gezonder te leven.

Belangrijk zijn thema’s als leefstijl, voeding, roken, alcohol, maar ook onderwerpen als financiële gezondheid en sociale contacten. Wethouder Mariëtte de Visser: “Als je gezond bent, dan voel je je beter. Je hebt meer energie en je gaat beter om met tegenslagen. Als je je beter voelt dan heeft dit invloed op alles wat je doet: je werk, je relaties, je vrije tijd, noem maar op”

Op dinsdag 6 juli om 19.30 is het TV programma Gezond in het Hogeland gestart bij Omroep Het Hogeland (Ziggo kanaal 44/KPN kanaal 1479). Iedere 2 weken op de dinsdag is er een nieuwe uitzending waarin er aandacht wordt besteed aan gezondheid, leefstijl, sport, voeding en meedoen. Het programma wordt de vrijdagmiddag erop herhaald op de Facebookpagina van de gemeente.

Meer informatie over de activiteiten is ook te vinden op de websites van de samenwerkingspartners: Omroep Het Hogeland, Mensenwerk Hogeland, Huis voor de Sport, Jongerenwerk Barkema & de Haan, VNN en GGD Groningen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !