KunstKerk Zomerschool

WARFFUM – De KunstKerk Hogeland houdt weer een Zomerschool deze vakantie. Er staat weer een prachtige club vakdocenten en kunstenaars voor je klaar. Van karate en theater, tot schilderen en tekenen, dans, muziek en timmeren, zagen, klei, textiel en foto’s maken met je zelfgemaakte fototoestel. Lekker bezig!

Het initiatief is ontstaan uit de basisgedachte van de KunstKerk: kinderen in de basisschoolleeftijd met hun handen te laten werken, van niets iets te maken. De overtuiging is dat dit de ontwikkeling van kinderen ten goede komt, daarom doet de stichting haar best zoveel mogelijk basisschoolkinderen te bereiken.

Doelgroep: leeftijd: 7 – 12 jaar.

Wanneer: de laatste week van juli en de eerste week van augustus, van 09.00 – 16.00 uur.

Kosten: € 20,- per dag/kind, incl. eten en drinken.

Je kunt je voor meerdere dagen opgeven, maar voor één dag is ook mogelijk. Kies per dag je favoriete workshop. Check de dagprogramma’s op www.kunstkerkhogeland.nl.

Meld je aan via info@kunstkerkhogeland.nl.

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.