Leerling Terra Winsum scoort een 10 op eindexamen Engels

WINSUM – “Fantastic! Awesome! Een 10 halen op je examen Engels, wat een prestatie!” Dat is wat Mila Jansen uit Bedum heeft gedaan. Een 10 halen op een s.o. of een proefwerk is al héél goed maar dan je eindexamen afsluiten met 0 fouten is geweldig!

Jacqueline Helmholt, docente Engels op Terra Winsum is zeer trots op Mila. “In de 25 jaar dat ik voor de klas sta heb ik nog nooit meegemaakt dat een leerling een 10 heeft gescoord op het centraal eindexamen. Ik ben heel erg trots op haar. Zeker ook vanwege Corona is het jaar voor alle eindexamenkandidaten niet makkelijk geweest en kwam er veel neer op eigen verantwoordelijkheid. Om dan zo het examenjaar af te sluiten is gewoonweg geweldig!”, meldt een enthousiaste Jacqueline.

Mila werd tijdens de diplomering extra in het zonnetje gezet. Normaal gesproken ontvangen leerlingen van de docenten een reep chocola als ze een 10 halen op een s.o. of een proefwerk. Nu het om het eindexamen ging, kreeg Mila meerdere repen samen met een oorkonde en een cadeautje van de vakvereniging Engels “Levende Talen”.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !