Zondag LAAIV-EXTRA over Herman Brood

Zondag 11 juli is het 20 jaar geleden dat Herman Brood overleed na zijn tragische sprong van het Hilton Hotel in Amsterdam. Op deze dag presenteren Ard en Peter een extra LAAIV-uitzending, die geheel in het teken zal staan van de Rock ’n Roll Junkie.

We hebben veel muziek, bekend en minder bekend werk. Daarnaast visuele ondersteuning middels foto’s en filmmateriaal van optredens van Herman Brood  & His Wild Romance, waaronder Warffum (1981), Graspop (1993 en 1995) in Baflo en tijdens het 30-jarig bestaan van Pub69 in de Bobenco-hal (Lombok) in Winsum in 1999.

Verder praten we met Marcel Buissink (de ‘verloren zoon’ van……), Emiel Sikkema (vriend van ……) en Koos van Dijk (manager van ……) over Herman. Ook kun je een door Çoach Koos’ gesigneerd boek over Herman winnen.

Dit jaar zou The Wild Romance – Herman’s begeleidingsband – op Graspop 2021 staan, maar wegens corona kon dit niet doorgaan. Hoogstwaarschijnlijk wordt de band door geboekt naar editie 2022.

Wij hebben er zin! Jullie ook?

Zondag van 17.00 -21.00 uur, via ZIGGO 44, KPN 1479 of https://omroephethogeland.nl/tv/

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !