Nieuwe coördinator voor Stichting Present Noord-Groningen

GRONINGEN – Na zich 2 jaar vol energie te hebben ingezet heeft Kees Douma, coördinator bij Stichting Present Noord-Groningen, het stokje overgedragen aan Jolanda van Dijk.

De nieuwe coördinator Jolanda van Dijk is recent begonnen en druk bezig om zich alles eigen te maken en kennis te maken met de samenwerkingspartners van Present Noord-Groningen. Jolanda was hiervoor werkzaam als Woonconsulent Projecten bij Wierden en Borgen en is dus geen onbekende in ons werkgebied.

Jolanda: ”Ik kijk er naar uit om steeds meer groepen vrijwilligers in Het Hogeland en in Eemsdelta te helpen om maatschappelijk betrokken te zijn. Stichting Present Noord-Groningen is die verbindende brug tussen groepen mensen die iets willen geven en mensen die daarmee geholpen zijn”.

Projecten in (klein) groepsverband zijn weer mogelijk. Het afgelopen jaar was vanwege de corona-maatregelen niet altijd alles mogelijk. Er zijn daardoor nog diverse projecten in ons gebied die de inzet van een groep vrijwilligers heel hard nodig hebben!

Wil jij ook eens met een groepje een vrijwilligersproject doen?

Wil jij je eenmalig met een groepje buren/ familie/ collega’s/ sportclub etc. inzetten voor een individu die jullie hulp hard kan gebruiken?
Neem dan contact op met Jolanda van Dijk of meld je aan via het formulier op de website; Aanmeldformulier voor groepen – Noord-Groningen (stichtingpresent.nl)

Wat is een Present Noord-Groningen project?

Present Noord-Groningen organiseert in samenwerking met maatschappelijke organisaties projecten die passen bij de talenten die jullie als groep te bieden hebben. Doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt op eenmalige projectbasis.

Present Noord-Groningen helpt vrijwilligers de weg te vinden naar adressen die hulp nodig hebben. Er volgt vaak een waardevolle ontmoeting waarbij jullie van grote maatschappelijke betekenis zijn. Samen maken we de samenleving mooier.

Een Present Noord-Groningen project geeft de hulpontvangers vaak een enorme boost voor de toekomst. Kijk voor meer informatie op de website, www.presentnoordgroningen.nl

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.