De camping komt naar je toe deze zomer!

WINSUM – Een bungalowtent staat fier rechtop. Onder de luifel hangen feestelijke vlaggetjes en er staat een bloemetje op tafel. Het campingservies staat op een dienblad, uitnodigend. Klaar om de eerste gasten te verwelkomen. We zijn beland op “camping Tirrelzicht” en die is te vinden het op terrein van De Twaalf Hoven.

De komende twee weken kunnen bewoners, cliënten en gasten hier proeven van de vakantiesfeer. Vakantie: ontspannen, genieten, samen zijn. Wie wil dat nou niet?

Iets wat veel mensen graag doen, of dat in ieder geval tot de verbeelding spreekt, is kamperen. Met je blote voeten in het gras, afwassen in het bijgebouw en met de wc rol onder je arm naar het toilet.

Een gevoel van vrijheid, ontspanning en de wereld om je heen beleven. oor de mensen die in De Twaalf Hoven verblijven is dat geen vanzelfsprekendheid. Dat wil echter niet zeggen dat je het “gevoel van…..”niet kunt creëren. Vandaar de camping, op eigen terrein. Zo is het makkelijk te bereiken voor de campinggasten en kun je ook aanschuiven als het je niet lukt om heel lang te blijven.

Er is genoeg te beleven: een spelletje, barbecue, jeu de boules in de beweegtuin, muziek of een mooi boeket samenstellen in de pluktuin. En zo kan er ook een oogje worden gehouden op de bouwplaats van De Tirrel. Kijken hoe het vordert en leuk contact met de mannen van de bouw.

Maar heerlijk onderuit met een drankje in de hand en wat lekkers op tafel hoort ook zeker bij vakantie. Er zijn geen overnachtingen in de tent, maar je weet maar nooit waar het in zo’n vakantie nog eens op uit draait. Zelfs vakantieliefdes worden niet uitgesloten.

Ze zijn klaar voor twee weken camping “Tirrelzicht”. Twee weken vrijheid, blijheid…..en misschien nog een vleugje romantiek.

 

 

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !