De Print Winsum Open begonnen

WINSUM – Het tennistoernooi De Print Winsum Open 2021 is zondag om 13.00 uur van start gegaan. Een week lang volop tennis op de banen van TC Winsum. Aan het jaarlijks toernooi doen dit jaar tweehonderd tennissers mee. De toernooicommissie is blij met deze mooie opkomst. De categorieën zijn goed gevuld en de drukte kan hiermee prima in goede banen worden geleid.

Dit is de 30e editie van het toernooi. Normaal gesproken zou de commissie een mooie jubileumactiviteit organiseren, maar door de maatregelen rond het coronavirus lukt dat dit jaar niet. De commissie is wel erg blij dat het toernooi georganiseerd mag worden.

Op en rond het park zijn tal van maatregelen genomen om het toernooi veilig te laten verlopen. Zo is er niet anderhalf uur, maar twee uur gepland voor elke wedstrijd. Ook geldt er een maximum aantal bezoekers in de kantine en kleedkamers. Er zijn looproutes en de tafels en stoelen staan op anderhalve meter afstand. Ze moeten zoveel mogelijk blijven staan. Op de tribunes zijn zitplaatsen aangegeven, ook allemaal op anderhalve meter afstand.

Normaal gesproken zijn er ook verschillende randactiviteiten naast het toernooi: een barbecue, een klaverjastoernooi en een pubquiz. Dat kan dit jaar helaas niet doorgaan. Hopelijk is de anderhalve meter afstand volgend jaar niet meer nodig en kunnen we deze activiteiten, samen met een mooie jubileumactiviteit, dan wel organiseren.

De commissie kijkt uit naar een sportieve en gezellige tennisweek waar veel Winsumers aan meedoen. Iedereen veel plezier en succes gewenst!

Voor uitslagen van De Print Winsum Open 2021 klik hier 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !