Culturele Doedagen Het Hogeland: Kunst om te leren

HET HOGELAND – Op zaterdag 4 en 11 september vinden de allereerste Culturele Doedagen plaats in Winsum, Bedum, Warffum en Uithuizen. Het motto is “Kunst om te leren!”

Op elke locatie kun je meedoen met leuke proeflessen en workshops: probeer allerlei muziekinstrumenten uit, doe mee met een theater- of dansworkshop, druk je uit in verf of klei. Of geniet van een van de vele mini-concerten. Groot en klein, ervaren en beginner, iedereen is welkom! Een overzicht van alle mogelijkheden per locatie vind je binnenkort op www.cultuurcentrumhogeland.nl.

Locaties en tijden (doorlopend programma, gratis toegang, vooraf aanmelden is niet nodig)

4 september 11u – 16u: de Meenschaar in Bedum

4 september 10u – 16u: de Blauwe Schuit in Winsum

11 september 10u-14u: de Kunstkerk in Warffum

11 september 13u-17u: Dorpshuis De Fakkel in Uithuizen.

Unieke samenwerking

De Culturele Doedagen zijn het resultaat van de samenwerking van Cultuurcentrum Hogeland en Vakland Het Hogeland, met medewerking van vier centrale locaties en vele amateurkunstverenigingen en kunstdocenten. We hopen hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken, met dan nóg meer locaties en deelnemers.

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.