Diamanten huwelijk in Baflo

BAFLO – Op dinsdag 10 augustus bracht burgemeester Henk Jan Bolding van gemeente Het Hogeland een bezoek aan het echtpaar Maring-Vriezema uit Baflo, die precies 60 jaar geleden in het huwelijk zijn getreden.

Roelf Maring werd op 11 mei 1940 in Winsum geboren. Alie Vriezema kwam op 7 oktober 1943 in Bedum ter wereld. Het echtpaar trouwde in de gemeente Hoogkerk en kreeg kreeg 1 zoon en 1 dochter. Roelf Maring en Alie Maring-Vriezema hebben 3 kleinkinderen, 2 achterkleinkinderen en er zijn nog 2 achterkleinkinderen (tweeling) op komst in oktober.

Roelf Maring was vrachtwagenchauffeur en Alie Maring-Vriezema huishoudelijke hulp en winkelbediende. Ze hebben 2 jaar in Winsum gewoond en 58 jaar in Baflo. Sinds mei van dit jaar in een aanleunwoning van zorgcentrum Viskenij.

Roelf Maring houdt van puzzelen en de hobby’s van Alie Maring-Vriezema zijn borduren, naaien, haken en kaartjes maken.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.