Bonenplukdag op de Voedseltuin in Uithuizen

UITHUIZEN – Op de Voedseltuin in Uithuizen worden verse groentes geteeld voor de Voedselbank Het Hogeland in Winsum. Met de onmisbare hulp van een groep gemotiveerde vrijwilligers word er een berg werk verzet, maar zodra de sperziebonen klaar zijn voor de pluk kan het team wel wat versterking gebruiken.

Daarom nodigt de stichting Voedseltuin het Hogeland op dinsdagmorgen 24 augustus tussen 10 en 12 uur iedereen uit die zin heeft om eens een handje mee te helpen op de tuin aan Bovenhuizen nr. 6 in Uithuizen. Geïnteresseerden kunnen de tuinkomen bezichtigen en kennis maken met de vrijwilligers. Daarnaast mogen alle plukkers zelf ook een portie verse sperziebonen mee naar huis.

Er is nog ruimte voor nieuwe vrijwilligers, dus iedereen met groen(t)e vingers is van harte en zéér welkom.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !