Kledingbank Maxima Het Hogeland opent weer de deuren

WINSUM – Vanaf woensdag 1 september is het voor minima van gemeente Het Hogeland weer mogelijk om gratis kleding uit te zoeken. Een afspraak voor uw bezoek is niet nodig, wel houden we ons aan de RIVM richtlijnen.

Het enige dat u hoeft te doen is een inkomensspecificatie, of een geldige voedselbankpas of een verwijsbrief laten zien en een ID kaart. Als u onder de 120% van de bijstandsnorm leeft, hebben we gratis, nieuwe of bijna nieuwe kleding voor u.

Archieffoto

Als u, ondanks gratis OV, onmogelijk bij ons kunt komen, halen we u op. Geeft u dit verzoek door aan: vervoer.hethogeland@kledingbankmaxima.nl en we plannen uw vervoersaanvraag in. Indien nodig kunt u na het bezoek in de winkel ook naar de Voedselbank worden gebracht.

Voor meer informatie: volg ons op Facebook, Instagram of bezoek de website.

Als u nieuwe of bijna nieuwe kleding wilt inbrengen, dan kan dat tijdens onze openingstijden, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.