Dark Knight Festival voor Hogelandse jongeren in Waddenfun

WEHE-DEN HOORN – Vandaag en morgen (27 en 28 augustus) organiseert de gemeente Het Hogeland in samenwerking met Mensenwerk Hogeland en Adventurepark Waddenfun het ‘Dark Knight Festival’ speciaal voor Hogelandse jongeren.

Jongeren hebben door corona nauwelijks samen kunnen sporten en bewegen. Het festival biedt een coronaproof mogelijkheid voor jongeren van zes jaar en ouder om vrijdag en zaterdag samen te klimmen en te laser gamen.

De initiatiefnemers zijn blij dat ze dit festival kunnen organiseren, vooral omdat jongeren door corona een moeilijke periode achter de rug hebben. Samen bewegen, elkaar ontmoeten en lol hebben waren het afgelopen anderhalve jaar vaak niet mogelijk, terwijl dat belangrijk is voor deze leeftijdsgroep.

Het festival is mogelijk gemaakt met door een financiële bijdrage uit het landelijke fonds Corona Jeugd aan Zet vanuit de Rijksoverheid en de Vereniging Nederlandse Gemeenten.

Een grote groep jongeren doet vrijdagavond en zaterdagmiddag en -avond mee. Vooraf opgeven via www.waddenfun.nl is nodig, ook vanwege de coronamaatregelen. Het Dark Knight Festival is breed opgezet en biedt de deelnemers de gelegenheid bieden om even  los te komen van corona door te klimmen en te lasergamen met andere jongeren.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !