Dubbelconcert Simon Oak & Bart van Beveren in De Hoogte

WINSUM – Op zondag 12 september ontvangt Rocking Good Folk de twee getalenteerde en ervaren folkmuzikanten Simon Oak en Bart van Beveren. Organisator Martin Judkins: “We hadden als organsisatie al een tijdje voor ogen om deze muzikanten eens bij ons op het podium te brengen. En dat is eindelijk gelukt.”

Zondagmiddag 12 september verloopt iets anders dan de normale Rocking Good Folk-middagen. Simon Oak treedt eerst solo op, het tweede gedeelte is voor Bart van Beveren en tot slot spelen ze samen. Er zijn dan ook twee pauzes dit keer.

Judkins: “Je ziet, deze twee heerlijke muzikanten zie je zowel solo als samen deze middag en wij kijken er enorm naar uit!”

Aanvang 14:30 uur, zaal open om 13:45 uur. Zaal De Hoogte, Kerkpad 8 in Winsum

Zorg dat je snel je kaartjes bestelt, er kunnen maximaal 50 mensen bij het concert aanwezig zijn. Bestellen doe je hier.

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.