Waarheen met al dat geoogste fruit?

HET HOGELAND – Heeft u ook zo’n rijke appeloogst? Hangen uw perenbomen ook zo heel erg vol? Waar laat ik toch al die pruimen? Als de grote hoeveelheden geoogst fruit voor u een probleem worden, denk dan eens aan Voedselbank het Hogeland in Winsum.  Het zou namelijk heel mooi zijn om uw ongebruikte fruit weer een goede en nuttige bestemming te geven.

Om aan haar klanten ook af en toe fruit te kunnen uitdelen wordt er tot nu toe met regelmaat fruit ingekocht. Ingeval u uw fruit met de voedselbank zou willen delen kan er op die manier een groot bedrag aan fruitkosten worden bespaard.

U kunt uw fruit iedere woensdagochtend (tussen 09.00 uur en 12.00 uur) afleveren bij de voedselbank op Lombok 1 in Winsum.

Voor meer informatie: 06-10440763

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.