Popkoor &Core zingt weer

BEDUM – Popkoor &Core uit Bedum en omstreken gaat (eindelijk) weer van start. Dit nieuwe seizoen als onderdeel van Cultuurcentrum Het Hogeland.

Voor alle belangstellenden zijn er open repetities op 23 en 30 september in De Meenschaar aan de Kapelstraat 9 in Bedum. De inloop is vanaf 19.45 uur; vanaf 20.00 tot 21.30 uur is de repetitie in de bovenzaal. Welke stem je ook zingt, of je nu jong of oud bent, houdt van pop of meer van rock of soul, hoeveel ervaring je ook hebt, je bent van harte welkom. Want zingen is erg gezond en je bent nooit te oud om te leren.

Nieuwe dirigent

Junior de Fretes heeft met ingang van dit seizoen de leiding van het popkoor overgenomen van Anne-Lie Persson. Zij was vanaf 2013 dirigent van het koor. Voor de zomer kreeg zij een nieuwe baan en daarom hebben wij afscheid van haar genomen. Junior was al een ‘oude bekende’. Hij had in het verleden al een paar keer zeer succesvol als dirigent ingevallen. We hebben inmiddels alweer enkele repetities met hem achter de rug en we zijn ervan overtuigd dat Junior ons nieuwe inspiratie zal geven. En wij hadden als vanouds al weer veel plezier tijdens de repetities.

‘Proefpakket’

Na de twee open lessen kun je je aanmelden voor een ‘proefpakket’ van ongeveer tien lessen. In die lessen na de open repetities gaan we onder andere aan de slag met ons kerstrepertoire. We hopen dit kerstproject af te sluiten met een mooi optreden.

Website en socials

Popkoor &Core is te vinden op internet: https://popkoorencore.nl/, op facebook: Popkoor &Core, voor iedereen die van zingen houdt. En op youtube even zoeken naar popkoor encore.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.