Nieuwe exposities in kerk Zuurdijk

ZUURDIJK – In de kerk van Zuurdijk exposeren vanaf half september een maand lang Judith Milo en Maxelant Harmsze.

Judith Milo, 1943, uit Pieterburen, met fotowerk, een serie portretten van oudere vrouwen, elf stuks, gemaakt in 2019 en 2020. Zij mocht studeren aan de Academie aan de Hobbemakade in Amsterdam en besloot op het laatste moment psychologie te gaan doen aan de VU en de kunst als hobby te houden.

Maxelant Harmsze, 1944, uit Roden, met verrassend licht en vaak ook ruimtelijk werk. Zij heeft sinds ze afstudeerde in 2003 aan Academie Minerva al meerdere exposities gehad, waaronder solo-exposities. Maxelant was lerares Engels voor ze naar Minerva ging.

De kerk in Zuurdijk is dagelijks geopend. Zie ook de website: zuurdiek.nl

Er wordt geen werk ter plaatse verkocht, er wordt gewerkt met intekenlijsten voor nieuwe opdrachten.

Er is een feestelijke vernissage op zaterdag 18 september 2021 van 13.00-17.00 uur.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !