Computerspreekuur en Andere Vragen

WINSUM – Het is weer zover, het kan. We gaan weer beginnen met het Computer spreekuur. We proberen nog wel afstand te houden en u komt niet als u zich niet lekker voelt.

Alle vragen die u heeft over (de werking van) de computer, lap top, telefoon, tablet kunt u stellen aan de vrijwilligers die voor u klaar zitten en u ontvangen met een kopje koffie of thee in de bibliotheek van Winsum op de derde donderdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur. U bent ook welkom, als u gewoon nieuwsgierig bent.

Ouderenwerk Winsum, die dit spreekuur organiseert krijgt ook veel andere vragen en daarom wordt dit spreekuur uitgebreid. Deze keer 16 de september is er een vrijwilliger aanwezig van Humanitas Het Hogeland. Dit is een vrijwilligersorganisatie die mensen helpt, die het even niet in hun eentje redden. U kunt informatie krijgen of als dat nodig is, kunt u een afspraak maken met een vrijwilliger voor een 1 op 1 contact.

Het volgende digitale spreekuur is: op donderdag 16 september

Tijd: 9.30 uur tot 11.30 uur

Plaats: De Bibliotheek Dorpsplein Winsum

Opgave: gratis inloop en opgave niet nodig

Nadere info: www.ouderenwerkwinsum.nl

www.humanitas.nl/afdeling/hogeland

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.