Bestemmingsplan ’t Stee Adorp vastgesteld

HET HOGELAND – Het college van B&W heeft ingestemd met het definitieve ontwerp van het bestemmingsplan ’t Stee in Adorpn. Ook is ingestemd met de aanbesteding voor het bouw- en woonrijp maken de van de locatie. Naar verwachting kan het bouwrijp maken van de grond begin 2022 van start.

De zeventien nieuwe woningen komen op de locatie van de oude sportvelden aan De Vang in Adorp. Vijf kavels zijn beschikbaar via vrije kaveluitgifte. Op de andere twaalf kavels worden projectmatig twee-onder-een-kap woningen ontwikkeld. Dit gebeurd door een projectontwikkelaar. De gemeente start de verkoopprocedure voor de vrije kavels naar verwachting eind 2021. De ontwikkelende partij zal komend najaar de verkoop van de twaalf tweekappers starten.

Wethouder Theo de Vries is verheugd over de ontwikkelingen: “Ik ben blij dat nu is ingestemd met het definitieve ontwerp voor ’t Stee. Voor dit kleine dorp is dit een grote uitbreiding én een mooie toevoeging aan de bestaande woningen in Adorp.”

Voor de bestemmingsplan ’t Stee in Adorp klik hier

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !