Meesters- en juffendag Tiggeldobbe

WINSUM – Op 22 september was het meesters- en juffendag op obs Tiggeldobbe. In plaats van alle verjaardagen van meesters en juffen apart met een groep te vieren, kiest de Tiggeldobbe er voor er één feestelijke dag van te maken.

Kinderen kwamen verkleed op school, vlaggetjes hingen buiten en de vlaggen waren uit. Er waren door de leerkrachten allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Hoogtepunten waren een emmertrommelworkshop en een karate-clinic voor alle kinderen.
Ook was het wieltjesdag; kinderen namen hun steps, skateboards en alles wat wielen heeft mee naar school voor een circuit op het plein. In de groepen werden nog allerlei feestelijke activiteiten ondernomen. Al met al werd het een prachtige dag die werd afgesloten door het ingestudeerde “trommellied” met alle kinderen op het plein uit te voeren.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !