Mevrouw Olthof schenkt gewonnen TV aan SIOS

WINSUM – Tijdens de Europese Kampioenschappen voetbal eerder dit jaar was er voor klanten een extra reden om te shoppen bij Pol Elektro World in Winsum. Elke klant kreeg namelijk de mogelijkheid om mee te doen met een online EK Pool, waarin hij/zij voorspellingen kon doen over de uitkomst van de diverse wedstrijden, topscorers, de EK Kampioen etc.  De prijs was maar liefst een prachtige Philips UHD televisie t.w.v. € 499,=, die bestemd was voor een sportclub naar keuze van de winnaar.

Helaas heeft het EK voor Nederland niet het succes gehad wat we gehoopt hadden. Maar mevrouw Olthof uit Winsum heeft wel een overwinning behaald! Zij heeft namelijk de televisie voor voetbalclub SIOS uit Sauwerd gewonnen en is daarmee de held van de club! Zij gunde SIOS deze prijs omdat haar overleden vader de oprichter van de Sauwerder voetbalclub is, daarnaast voorzitter was en ook erelid. Namens SIOS heeft voorzitter Henk van Dijken de prijs in ontvangst genomen in bijzijn van mevrouw Olthof.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.