Het Spektakel van Club NEL speelt op de Enne Jans Heerd

MAARHUIZEN – Het Spektakel, de theatervoorstelling van Club NEL, staat vanaf 21 november tot en met 23 november op de Enne Jans Heerd te Maarhuizen. Het Spektakel is een voorstelling waarin theater, muziek, zang en de omgeving samenkomen. Kortom: Een hartveroverend geheel met prachtige teksten en parels van liedjes.

Tijdens de voorstelling maken zowel de spelers als het publiek pas op de plaats. Stilstaan en rondkijken. Een nieuwe blik werpen op de huidige omgeving. Ogenschijnlijke vanzelfsprekendheden veranderen wanneer je echt goed kijkt. En dan, daar waar niemand het verwacht, ontstaat er opeens een spektakel. Gewoon hier en nu.

Club NEL (Noord En Licht) bestaat uit de jonge makers Anna Raadsveld, Vyne de Ruyter, Stan Vreeken, Mats Voshol en Lisa Frenkel. Met wortels in het noorden, hebben zij zich ten doel gesteld projecten te ontwikkelen buiten de grenzen van de randstad. De verbinding met de ruimte en vrijheid van de regio én met het publiek spelen een belangrijke rol in de producties.

In 2019 maakte Club NEL bij Tryater de voorstelling De Onverwoestbaren. Deze werd enthousiast ontvangen. Sinds 2020 is de Club onderdeel van het talentontwikkelingstraject Station Noord, een samenwerkingsverband van de grote podiumkunstorganisaties uit de drie noordelijke provincies. Vanuit dit traject zijn samenwerkingsverbanden ontstaan met vier partners; Oerol, Noord Nederlands Toneel, Explore The North en Tryater als hoofdpartner.

Kaarten zijn nu te bestellen via: https://www.jongeharten.nl/programma/het-spektakel/

Voor overige vragen kunt u contact opnemen via info@club.nl of kijk op www.clubnel.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !