Na Het Hogeland Oost en Zuid nu glasvezelcampagne in West van start

HET HOGELAND – Dinsdag 7 december – De aanleg in Het Hogeland Oost is succesvol gestart, daar hebben inwoners gekozen voor glasvezel via DELTA Fiber Netwerk. De inwoners van Het Hogeland Zuid hebben tot 15 december om zich aan te melden. Deze week start de informatiecampagne in West voor de inwoners van Baflo, Eenrum, Houwerzijl, Leens, Mensingeweer, Niekerk, Rasquert, Tinallinge, Ulrum, Wehe-den Hoorn en Zoutkamp. Als 35% van de inwoners voor 23 februari 2022 ‘ja’ zegt dan krijgt ook Het Hogeland West supersnel glasvezel.

“Net als in Het Hogeland Oost gaan we ook hier het allersnelste glasvezel netwerk van Nederland aanleggen als genoeg inwoners zich aanmelden. Dat betekent snelheden tot wel 8 Gig  up- én download per seconde en dat is dus 8 x sneller dan in de stad Groningen bijvoorbeeld. De campagne voeren we samen met veel Groningse lokale enthousiastelingen die zich graag hard maken voor glasvezel in het gebied.” Aldus Marcel Rijpstra Projectmanager DELTA Fiber Netwerk.

35% ja = glasvezel voor Het Hogeland West

DELTA Fiber Netwerk start de glasvezelcampagne in de kernen van Het Hogeland West. Als 35% van de inwoners van Baflo, Eenrum, Houwerzijl, Leens, Mensingeweer, Niekerk, Rasquert, Tinallinge, Ulrum, Wehe-den Hoorn en Zoutkamp ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 23 februari 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel in Het Hogeland West.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

Inwoners die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Op de website gavoorglasvezel.nl kan men een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.

Melden inwoners zich vóór 23 februari 2022 aan, dan is de glasvezelaansluiting gratis. Het enige dat men betaalt zijn de abonnementskosten voor internet, televisie en/of bellen bij de telecomaanbieder.

Over DELTA Fiber Netwerk

Wij zijn DELTA Fiber Netwerk, onderdeel van een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo’n 900.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 20.000 adressen bij. Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet.

Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne in Het Hogeland West op gavoorglasvezel.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.