Tijdelijke pauze vaccinatielocatie Winsum

WINSUM – De tijdelijke vaccinatielocaties in Winsum, Stadskanaal, Scheemda en Appingedam zijn vanaf vandaag maandag 13 december gesloten.

Vanaf begin oktober heeft GGD Groningen op verschillende plekken in de provincie gevaccineerd op tijdelijke locaties. “De komende weken zijn deze tijdelijk gesloten, omdat we nu zoveel mogelijk mensen een boostervaccinatie willen geven,” zegt de GGD. De tijdelijke vaccinatielocaties in Bellingwolde, Vlagtwedde en Oude Pekela zijn vorige week maandag gesloten. Daar komen dan nu vaccinatielocaties in Winsum, Stadskanaal, Scheemda, Appingedam

Wie toch een 1e, 2e of 3e prik (voor mensen met een ernstige afweerstoornis) wil halen? Maak op coronatievaccinatie-afspraak.nl een afspraak of kom langs op een van onze locaties in Groningen (Osloweg), Veendam of Zuidhorn, zo roept de GGD op./Webredactie

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !