Ambitieuze Roy Kamps verlaat VV Noordwolde

NOORDWOLDE – De wegen van zaterdag derdeklasser VV Noordwolde en trainer Roy Kamps scheiden aan het einde van het seizoen. De in Bedum woonachtige oefenmeester is ambitieus en zoekt een nieuwe uitdaging. VV Noordwolde is teleurgesteld, had ook graag met hem verder gewild, maar respecteert het besluit van Kamps en gunt hem de mogelijkheid om zijn ambities waar te maken. 

Kamps is bezig aan zijn tweede seizoen bij de geel-zwarten. Het is z’n tweede periode bij de club, eerder was hij van 2014 t/m 2017 hoofdtrainer van VV Noordwolde. In dat laatste jaar eindigde hij met z’n team op de 3e plaats en kwam het in de nacompetitie net te kort om promotie naar de 2e klasse af te dwingen. Het was het beste seizoen van Noordwolde in de afgelopen 10 jaar.

Het streven is om dit seizoen goed af te sluiten. Noordwolde staat momenteel op de negende plaats in 3C met 11 punten uit 9 wedstrijden.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !