UPDATE: Boostervaccinatie voor patiënten van huisartsenpraktijk Winsum

WINSUM – Het is gelukt om de vaccins te laten leveren door de GGD op beide ondergenoemde data. Dinsdag 28 december krijgen we het Moderna vaccin-booster geleverd. Dit is te lezen op de site van van huisartsenpraktijk Winsum. 

Omdat we deze boostercampagne op korte termijn hebben kunnen regelen werken we niet met individuele oproepen en ook niet op afspraak. Net als bij de griep vaccinatie is het op inloop. We zouden u willen vragen om verspreidt over de middag en avond te komen. De kans is groot dat u ook bij ons in een wachtrij komt te staan. We vragen u daarvoor uw begrip.

Als u al een afspraak heeft bij de GGD vanwege een oproep in uw geboortejaar dan kunt u ervoor kiezen deze daar te halen.

Houdt onze website in de gaten voor updates en bel onze praktijk niet over de booster vaccinatie om overbelasting van onze telefoonlijn te voorkomen en bereikbaar te blijven voor de reguliere zorg.

Voor eerder artikel (d.d. 23 -12-2021) betreffende de boosterprik lees hier

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !