Lieve briefjes in de bibliotheken van Het Hogeland

Vanaf zaterdag 15 januari j.l. tot en met vrijdag 21 januari is het de ‘Week Van De Lieve Briefjes’. Een paar jaar geleden werd er gestart met de Dag van de Lieve Briefjes, nu duurt de actie een hele week en heet daarom ook de Week van de lieve briefjes.

Een lief briefje voor iemand schrijven. Voor de lieve buurvrouw, voor een goede vriend, of voor een onbekende. Gewoon, zomaar! Omdat het kan. De lieve briefjes worden uitgedeeld en liggen op verschillende plekken in de provincie klaar. Ook in de bibliotheken van de gemeente Het Hogeland kun je ze vinden. De Lieve Briefjes zijn dit jaar gemaakt door Hedy Vermeer, Mendel Bouman en Myrthe de Ruijter.

Het doel van deze actie is om de inwoners van Groningen (en daarbuiten) met elkaar te verbinden. Hoe leuk zou jij het vinden om een lief briefje van iemand te ontvangen? Schrijven maar!

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.