Online open dag HHC Uithuizen

UITHUIZEN – Dit jaar is het helaas nog steeds niet mogelijk om scholen te bezoeken. Groep acht leerlingen uit de regio staan dit jaar voor een moeilijke keuze. In maart moeten zij namelijk kiezen naar welke middelbare school ze na de zomervakantie gaan. Deze keuze is door de coronacrisis een stuk lastiger geworden, omdat een fysiek bezoekje brengen aan een school niet mogelijk was. Daarom opent het Hogeland College in Uithuizen digitaal haar deuren en gaan de school live voor leerlingen uit groep 7 & 8.

Op dinsdag 25 januari wordt er van 18:30 uur tot 19:30 uur een heuse liveshow uitgezonden op de website van het Hogeland College (www.hogeland.nl). Vanaf de bank krijg je een exclusief inkijkje op het Hogeland College in Uithuizen en wordt je als kijker door docenten en leerlingen aan de hand genomen door de school. Tijdens de uitzending krijg je onder andere informatie over het onderwijs, begeleiding en activiteiten die op de school worden aangeboden. Daarnaast kunnen leerlingen en ouders thuis ook meedoen tijdens de uitzending door vragen te stellen op de Instagrampagina van de school (@het.hogeland.college). Er valt dus genoeg te beleven op deze interactieve avond. Houd dus een plekje vrij in je agenda en doe mee met deze unieke ervaring. Voor meer informatie kunnen leerlingen en/of ouders terecht op: www.hogeland.nl of de Instagrampagina van het Hogeland College.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.