GGD start met vaccineren in Winsum en Hoogezand

WINSUM – Vanaf komende week breidt de GGD Groningen het aantal vaccinatielocaties in de provincie uit. Vanaf 7 februari a.s. kan men terecht voor een vaccinatie tegen corona in Winsum in De Blauwe Schuit Warfstraat 1 op de maandagen en woensdagen 9.00 – 16.00 uur.

Vanaf 8 februari a.s. is dat ook mogelijk in Hoogezand. Zo is het voor Groningers mogelijk om dichtbij huis een vaccinatie te halen. In Winsum en Hoogezand zijn tijdelijke vaccinatielocaties ingericht. Op beide locaties kan men terecht voor een boosterpik of kindervaccinatie op afspraak. Ook is het mogelijk om met of zonder een afspraak een 1e , 2e of 3e (voor mensen met een ernstige afweerstoornis) vaccinatie te halen. Kijk voor alle praktische gegevens over de locaties en het maken van een afspraak op coronavaccinaties GGD Groningen. Andere vaccinatielocaties in provincie Groningen zijn in stad Groningen op de Osloweg en in HanzePlaza (Protonstraat), Veendam, Zuidhorn, Stadskanaal, Scheemda en Appingedam.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.