Muziekclub voor kinderen van 5 tot 9 jaar

WINSUM – Op dinsdag 15 februari en dinsdag 1 maart zijn er gratis proeflessen van de nieuwe Muziekclub Winsum, voor kinderen van 5 tot ca. 9 jaar. Deze vinden plaats in de theaterzaal van de Blauwe Schuit in Winsum.

Er zijn twee groepen: om 15:00 uur start Muziekclub “De vrolijke nootjes”, waarin jonge kinderen spelenderwijs kennis maken met muziek door te klappen en te bewegen op muziek en verschillende muziekinstrumentjes uit te proberen. Om 15:30 uur is er de Muziekclub “De notenkrakers”, waarin kinderen gaan leren noten lezen en een instrument bespelen: het klokkenspel, waarmee het al heel snel mogelijk is om zelf leuke liedjes te spelen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.