Politie vraagt informatie over inbrekers in Sauwerd

SAUWERD – De politie vraagt om informatie over leden van het dievengilde die in de nacht van woensdag op donderdag in Sauwerd actief waren.

Een man is aangehouden die wordt verdacht van inbraken en diefstal. De politie kreeg een inbraakmelding van de bewoner van een huis aan de Noorderweg in Sauwerd. Hij had de inbreker betrapt die daarna op de vlucht was geslagen. Ook kreeg de politie een melding van een verdachte situatie op de Schoolstraat in het dorp. Hier hadden mensen een man zien lopen die opvallend veel aandacht had voor de geparkeerde auto’s. Hij controleerde onder meer of de portieren waren afgesloten.

De man werd aangehouden. De agenten troffen in zijn kleding drie kokers met zonnebrillen aan. Ook had de man een fiets bij zich. De politie vermoedt dat zowel de brillen als de fiets afkomstig zijn van diefstal. Men is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over hetgeen zich in Sauwerd heeft afgespeeld. Bel met 0900-8844.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !