Verkiezingsdebat gemeente Het Hogeland

HET HOGELAND – Op maandagavond 7 maart organiseren Groninger Dorpen en CMO STAMM/Sociaal Planbureau Groningen in samenwerking met Omroep Het Hogeland een verkiezingsdebat in gemeente Het Hogeland. Dit debat vindt plaats in zalencentrum de Hoogte in Winsum van 20.00 uur tot 21.30 uur.

De gespreksleider van dit politieke debat is Femke Wolthuis en er is ruimte voor de aanwezigheid van publiek. Geïnteresseerden kunnen het debat ook via een livestream van Omroep Het Hogeland volgen.

Grootste uitdagingen gemeente Het Hogeland

Op welke terreinen liggen de grootste uitdagingen voor gemeenten in de provincie Groningen? Sociaal Planbureau Groningen deed uitvraag aan het Groninger Panel om antwoord te krijgen op onder andere deze vraag. Daarbij is met speciale aandacht gekeken naar betrokkenheid van inwoners bij de gemeentelijke politiek. Vanuit deze uitdagingen legt gespreksleider Femke Wolthuis een aantal stellingen voor aan steeds twee partijen die met elkaar in debat gaan. In totaal zijn alle partijen aanwezig die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in gemeente Het Hogeland. Dit zijn GemeenteBelangen Het Hogeland, CDA, ChristenUnie, PvdA, Groenlinks, VVD, Hogeland Lokaal Centraal en Lokaal Sociaal.

Samenwerking Groninger Dorpen, CMO STAMM en Sociaal Planbureau Groningen

Groninger Dorpen en CMO STAMM/Sociaal Planbureau Groningen werken samen om de stem van de inwoner te laten horen en ze met raad en daad bij te staan. Zij verbinden, versnellen, vernieuwen en zorgen er samen met de inwoners van Groningen voor dat de leefbaarheid van iedereen nóg beter wordt. Om dicht bij de inwoners van Groningen te komen zijn Groninger Dorpen en CMO STAMM/Sociaal Planbureau Groningen een onmisbare schakel, met ieder een eigen achterban. Door deze kennis en achterban zo goed mogelijk in te zetten zorgen de organisaties ervoor dat er een verkiezingsdebat georganiseerd kan worden waarin de stem van de inwoner echt naar voren komt.

Publiek kan zich aanmelden via cmostamm.nl/aanmeldformulier- verkiezingsdebat-het-hogeland (vol=vol). De stream is te volgen via de kanalen van Omroep het Hogeland.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !