Inloopavonden bij Terra Winsum

WINSUM – Op 7 en 14 maart organiseert Terra Winsum inloopavonden aan de Hamrik 4A. Tijdens deze avonden staat onderwijskeuze centraal.

Omdat het aanbod van scholen en onderwijsvormen steeds groter wordt, organiseert Terra Winsum inloopavonden. Potentiële leerlingen en hun ouders kunnen daar terecht met hun vragen over onderwijskeuze, Het Groene Lyceum, vmbo-groen en vmbo-groen met ondersteuning.

Terra helpt leerlingen graag met hun schoolkeuze en kijkt dan ook uit naar hun komst.

“Vorig jaar heb ik de open dag bezocht en meegedaan aan een doemiddag, ik had mijn keuze al gemaakt maar mijn ouders hadden nog wat vragen. Deze konden we gelukkig stellen op de inloopavond waardoor we allemaal wisten waar we aan toe waren, super fijn!” aldus een eerstejaars leerling van Terra Winsum.

Opgeven voor de inloopavonden is mogelijk via de website van Terra Winsum en kan in verschillende tijdvakken tussen 19:00 en 21:00 uur. De vragensessies duren een half uur en vinden allemaal fysiek plaats.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.