Bestemmingsplan centrumplannen ter inzage

HET HOGELAND – Het college van B&W heeft besloten om het ontwerp bestemmingsplan ‘Centrumplannen wijzigen vier percelen detailhandel naar wonen’ zes weken ter inzage te leggen.

Dit bestemmingsplan wijzigt van vier adressen de bestemming van detailhandel naar wonen. Om het gewenste woongebruik mogelijk te maken en om in de toekomstig detailhandel uit te sluiten is een nieuwe bestemmingsplan nodig. Het ontwerp bestemmingsplan voorziet hierin. In elk gebouw is één woning aanwezig. Het betreft de volgende adressen: Hoofdstraat 117, 9982 KC Uithuizermeeden; Hoofdstraat 198, 9982 AL Uithuizermeeden; Geert Reindersstraat 2, 9951 CC Winsum; Regnerus Praediniusstraat 8, 9951 CB Winsum.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.