Woning in Kloosterburen gesloten vanwege drugsvondst

KLOOSTERBUREN – Om overlast en gevaarlijke situaties te voorkomen is vorige week een woning aan de Marneweg in Kloosterburen gesloten. Burgemeester Henk Jan Bolding heeft op donderdag 31 maart 2022 een woning aan de Marneweg in Kloosterburen voor 4 maanden gesloten.

Hij deed dit nadat de politie hier drugs heeft gevonden en in beslag genomen. Gevaar drugs Drugshandel zorgt voor meer criminaliteit. Ook kunnen er voor omwonenden gevaarlijke situaties ontstaan. Bijvoorbeeld overlast, inbraak en brandgevaar. Daarom kan de burgemeester een woning, schuur of terrein sluiten als er drugs worden gevonden. Dat staat in artikel 13b van de Opiumwet. Help mee en houd Het Hogeland veilig Heeft u vermoedens van een drugspand? Bel met de politie op 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Uw hulp bij het melden van een drugspand of hennepkwekerij is belangrijk. Zo helpt u onveilige situaties te voorkomen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.