Veel publiek op geslaagde ‘Korendag Winsum’

WINSUM – Zaterdag was het een drukte van belang tijdens de Vocale en Muzikale Dag – ook wel Korendag genoemd – dat in het dorp werd georganiseerd. Op diverse locaties, binnen en buiten, diverse soorten muziek: shantykoren, fanfares, kerkkoren, draaiorgel, etc. Van alles wat. Mede dankzij het prachtige weer was het zeer aangenaam vertoeven in het ‘Allermooiste dorp van Nederland’.

Rond 13.00 uur was er veel bedrijvigheid op en rond het dorpsplein toen het Doekegat Piratenkoor aan de beurt was. Het kleurrijke gezelschap uit Uithuizermeeden gaf weer alles, wat een prima optreden betekende. Het publiek op het plein en op de aangrenzende terrasjes van de horeca genoot zichtbaar en zong hier en daar mee.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !