Omroep het Hogeland aanwezig tijdens Wandel-, fiets- en autotocht.

Zaterdag 30 april organiseert Rotaryclub Uithuizen-Het Hogeland de sportieve wandel-, fiets- en wandeltocht actie ‘Naar de Bollen’. Wandeltochten van 10, 20, 30 en 40 kilometer, een fietstocht van ca. 35 km en een autotocht van ongeveer 65 kilometer voert de deelnemers langs de mooiste (tulpen)bollenvelden op het Hogeland.

De organisatie heeft dit jaar (en ook al 2021 toen de tochten wegens Corona niet doorgingen) de Omroep Het Hogeland gekozen als goede doel. Dat betekent dat de opbrengsten naar de Omroep gaan en daarmee kunnen wij tal van wensen realiseren, met name op het gebied van de techniek.

De Omroep is hier enorm blij mee en dat laten we blijken door op deze dag zichtbaar (en hoorbaar) aanwezig te zijn. Van 10.00 – 16.00 uur zullen we vanuit de studio in Winsum, maar ook op locatie een speciale uitzending verzorgen. Bij de start en finish in Uithuizermeeden is een team aanwezig die via beeld en geluid de uitzending toont. Ook zullen twee presentatoren aanwezig zijn die in gesprek gaan met de deelnemers en u op de hoogte houden van het verloop van de wandel- en fietstochten.

Onderweg zullen een aantal reporters een gesprekje aan willen gaan met de deelnemers en bieden ze de kans om verzoeknummers aan te vragen die vanuit de studio dan gedraaid zullen worden.

Een cameraman zal een verslag maken die op vrijdag 6 mei zullen worden uitgezonden. Het geeft de deelnemers ook de kans om meer te weten te komen over de omroep.

In onze radioprogramma’s Van 2 Tot 5 op dinsdag en donderdag en Het Cult-uurtje op dondermiddag van 17.00 – 18.00  zullen we meer aandacht besteden aan de Bollentocht.

Op www.naardebollen.nl vind u meer info over de diverse tochten en hoe u kunt deelnemen en zo omroep Het Hogeland steunt.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.