Het Hogeland Loopt Voor Geluk

HET HOGELAND – Stichting Het Hogeland Loopt voor Geluk organiseert in samenwerking met de Maarten van der Weijden Foundation een 12-uur durend wandelevenement op het Sportpark van v.v. Winsum. Op 9 juli wordt er door verschillende teams 12 uur lang gewandeld in estafettevorm. Hiermee zamelen we geld in om onderzoek naar kanker te financieren.

Met elkaar lopen we voor geluk om het leven te vieren, herinneringen op te halen en verhalen te delen. Tijdens en voorafgaande aan de loop zijn er muziekoptredens, verschillende activiteiten en inspirerende acties.

Doe mee!

Bij de Maarten van der Weijden Foundation gaat elke gedoneerde euro voor de volledige 100% naar kankeronderzoek. Om zoveel mogelijk geld op te halen roepen we alle sportverenigingen in de gemeente Het Hogeland op om met een team mee te wandelen. Natuurlijk kan je ook zelf een team samenstellen met buren, vrienden of familie.

Dus, loop jij ook mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen?

MELD JE AAN ALS TEAM EN START ACTIES VOOR DIT DOEL!

Je aanmelden kan op de site: LOOPVOORGELUK.MVDWFOUNDATION.NL

Heb je nog vragen, mail deze dan naar hethogeland@mvdwfoundation.nl

Je kunt je vragen ook stellen op de informatieavond op 11 mei a.s. Deze informatieavond is in de kantine van v.v. Winsum, Schilligeham 1A in Winsum. De aanvang is om 20.00 uur en de koffie en thee staan klaar.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.