GGD Groningen wijzigt openingstijden testlocaties

GRONINGEN – Vanaf maandag 9 mei zijn de openingstijden van de GGD testlocaties gewijzigd. Gezien de geringe testvraag gaan de locaties in de provincie niet meer de hele dag, maar alleen in de ochtend of in de middag open.

Dit geldt voor bijna alle locaties. Testen gebeurt op afspraak via coronatest.nl. In het overzicht op de website van GGD Groningen staan de nieuwe openingstijden per testlocatie. De testlocatie aan de Neutronstraat in Groningen sluit op maandag 9 mei 2022.

Op dinsdag 10 mei opent een nieuwe testlocatie in Scheemda. Dit is op dezelfde locatie als de huidige vaccinatielocatie, namelijk in het Sportcomplex Eextahal Sport & Events aan Plantsoenlaan 19. Op deze locatie kunnen mensen zich vanaf dinsdag 10 mei dus zowel laten testen als vaccineren. Vaccineren is open op donderdag, vrijdag en zaterdag en testen op zondag, maandag, dinsdag en woensdag.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.