Veel vermaak op Hemelvaartsmarkt Eenrum

EENRUM – Donderdag 26 mei a.s. is het dan weer zover: de Hemelvaartsmarkt in Eenrum. Een begrip in Eenrum en omstreken. Elk jaar een groot succes. De markt zal om 9.00 uur traditiegetrouw geopend worden met het luiden van de Eenrumer kerkklok. Tot 17.00 uur kunt u een bezoekje brengen aan de markt.

Laat u verrassen en kom op Hemelvaartsdag naar Eenrum toe en zie wat er allemaal te doen en te zien is op en rond de markt. Er is dit jaar weer veel te beleven op de gezellige Hemelvaartsmarkt. Een diversiteit aan marktkramen, live muziek in de cafés, optredens van het Ainrommer Shantykoor, Safari Joe en Clown Joepie zijn een kleine greep uit wat de 43e Hemelvaartsmarkt Eenrum u te bieden heeft.

Neem ook even een uitstapje naar molen De Lelie. Op het molenplein is er namelijk van 09.00 tot 17.00 uur ook een markt. Dit is een kleinschalige variant van ‘grote broer’ Hemelvaartsmarkt. De molen zelf is natuurlijk ook open en heeft dezelfde openingstijden als de markt.

Wilt u genieten van mooie vergezichten? Ga de Eenrumer toren beklimmen en laat je verrassen door het mooie uitzicht die het Hogeland u te bieden heeft.

De organisatie adviseert de bezoekers, die met de auto naar Eenrum willen komen, de aanwijzingen op de borden en van de politie zorgvuldig en goed op te volgen. De route naar Eenrum en de parkeergelegenheid (de voetbalvelden van V.V. Eenrum) zullen via borden duidelijk worden aangegeven.

Tot donderdag 26 mei aanstaande, Hemelvaartsmarkt Eenrum 2022, daar wil je weer bij zijn!

Foto: Hemelvaartsmarkt 2018

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.