Midzomeravondconcert in Klein Wetsinge

KLEIN WETSINGE – De 8e editie van het midzomeravondconcert wordt op zaterdagavond 25 juni in de sfeervolle kerk van Klein Wetsinge gehouden. Het is een feestelijk muzikale gebeurtenis, die wordt verzorgd door zowel huidig gevorderde leerlingen van pianodocent Coert Huijsman, alsook door oud-leerlingen, die elk jaar weer een verrassende muzikale bijdrage leveren.

Er wordt op goed niveau gemusiceerd in allerlei combinaties, van solo, duo tot en met een gezamenlijk popcombo. De muziek is zeer gevarieerd van popmuziek, jazz, klassiek, filmmuziek tot eigen singer-songwriter composities. Een aanrader voor elke muziekliefhebber of beoefenaar om eens te komen luisteren.

Aanvang concert: 19.30 uur. Entree: 8 euro. Reserveren bij coerthuijsman@gmail.com

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.