Veel vermaak tijdens Zwem4daagse Winsum

WINSUM – De zwemvierdaagse in zwembad De Hoge Vier vindt dit jaar plaats van maandag 4 juli tot en met vrijdag 8 juli. Voor de kinderen die nog geen diploma hebben is er weer een ploeter4daagse. Lekker in het ondiepste en middelste gedeelte van het ondiepe bad samen spelen in het water en na vier dagen krijg jij, net als de zwemmers, óók een medaille. 

Deze waterspektakelweek wordt “Broez’n met plezier, in zwembad De Hoge Vier”. Leuk om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen.

Tijdens de zwem4daagse vindt er elke dag tussen 19:00 uur en 20:30 uur een leuke activiteit in of rondom het zwembad plaats.

Maandag 4 juli:

Spuit ‘m eraf. De brandweer komt langs en de lange loop mat wordt in het diepe gedeelte van het ondiepe bad gelegd. Rara wat zou er die avond gebeuren…..

Dinsdag 5 juli:

Kanovaren in het ondiepe bad. kanovereniging Winsum e.o. komt langs met een heleboel kano’s. kan je nog niet kanovaren? Dan helpen de mensen van Kanovereniging Winsum je.

Woensdag 6 juli:

Langer dan 100 tellen onderwater blijven? Op woensdag liggen er duikers in het water en kan je samen met een ervaren duiker in het diepste gedeelte van het ondiepe ervaren hoe het is om te duiken.

Donderdag 7 juli:

Een opgeblazen avond. Niet 1, niet 2, maar heel veel luchtkussens. Het beweegteam het Hogeland komt langs en laat weten dat ze een 17 meter lang opblaasbaar ‘iets’ mee zullen nemen. In het water of op de weide, het is nog een verrassing.

Vrijdag 8 juli:

Snel naar de bel. Met een vriendje/vriendinnetje broertje/zusje met een grote mat zo snel mogelijk van de grote glijbaan naar de bel.

Voor alle deelnemers van de zwemvierdaagse en de ploeter4daagse is er op vertoon van je gestempelde kaart elke dag een traktatie bij de kiosk te krijgen. Uiteraard elke dag weer een andere traktatie.

Inschrijven bij voorkeur online https://zwembad-dehogevier.nl/zwem4daagse/ Voor een ieder die niet in de gelegenheid is om digitaal aan te melden liggen er inschrijfformulieren bij de kassa van het zwembad. Kosten deelname: zwem4daagse: 8 euro, ploeter4daagse 5 euro.

Er is rekening gehouden met diverse verschillende zwemmers en er is een advies tijdschema.

18:15-19:00 uur: Ploeteraars

18:15-19:00 uur: Voor de kinderen met A en eventuele begeleiders.

19:00-20:00 uur: De zwemmers met een gemiddeld tempo.

20:00-20:30 uur: De snellere zwemmers

Hoeveel meter zwemmen?

  • 250m voor kinderen tot en met 8 jaar (maar meer mag natuurlijk ook)
  • 500m voor iedereen van 9 jaar en ouder

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !