Fysio2Fit: resultaat met een lach

WINSUM – Als je industrieterrein Het Aanleg in Winsum oprijdt is aan de linkerzijde te zien hoe de uitbreiding van Fysio2Fit gestaag vordert. Het pand waar Neil Judkins 5 jaar geleden zijn fysiopraktijk begon, zal binnen afzienbare tijd ook een hypermodern fitnesscentrum herbergen, ingericht voor alle leeftijden. Bij Fysio2fit spat het enthousiasme ervan af en kunnen ze niet wachten om te starten.

De laatste hand wordt gelegd aan de verlengde voorgevel. Het lijkt alleen nog ingevoegd te moeten worden en hier en daar een likje verf. Erachter is een enorme hal verrezen. Nieuwsgierigheid trok me naarbinnen, waar ik eigenaar Neil Judkins tegen het lijf liep. Ik vroeg hem wanneer het nieuwe gedeelte in gebruik gaat, wat de mogelijkheden zijn en wat we mogen verwachten van het nieuwe sportcentrum, die zeer welkom lijkt, nu bekend is geworden dat Gert en Grace Veldwijk per 1 augustus stoppen met hun sport-, fitness- en activiteitencentrum aan de Onderdendamsterweg in ‘Het aller mooiste dorp van Nederland’.

“In augustus starten de groepslessen. Marcel van Bouwbedrijf MT heeft me verzekerd dat het dan klaar is. En wat de mogelijkheden betreft, naast het individueel fitnessen zijn er verschillende abonnementen mogelijk en als je kijkt met wat voor materialen je hier kunt sporten is dat uitzonderlijk binnen Het Hogeland. Naast de reguliere abonnementen kunnen ook bedrijfsfitness-abonnementen worden afgesloten. Het is steeds belangrijker voor een werkgever dat z’n personeel vitaal en gezond blijft. Zeker in de huidige tijd van stress, veel zitten en ongezonde leefstijl kan de werkgever hier een win-winsituatie halen. Voor het bedrijf zijn fitte medewerkers het meest productief en dat tegen lagere kosten”, laat eigenaar Neil Judkins weten.

eGym: neusje van de zalm

De apparaten waar mee gewerkt kan worden zijn hypermodern, het neusje van de zalm, waarvan eGym een mooi voorbeeld van is.

Speciaal voor de doelgroep die graag laagdrempelig wil sporten en toch resultaat wil halen in een heel kort tijdsbestek. Bij de eGym kun je zelf bepalen wanneer je gaat sporten en heb je genoeg aan 30 minuten per sessie en volstaan 2 sessies in de week om mooie resultaten te behalen. Daarnaast vertelt het beeldscherm precies wat je moet doen. Na 8 weken doe je weer een aantal tests en zie je de vooruitgang en krijg je een variatie in het programma.

Judkins:” Voor groepslessen hebben we echt een totaalaanbod. Hierin is er voor iedereen wat wils, van spinning tot zumba, van powerpump naar yoga en van pilates tot steps. We durven te zeggen dat we een ontzettend breed aanbod hebben maar staan open voor andere suggesties. Hier laten we de klanten in meedenken, zoals we dat op vele fronten willen gaan doen. Bewegen en vooral blijven lachen, want daar wordt iedereen vrolijk van.”

Floating: uniek manier van ontspannen

Vanaf oktober zijn de luxe floating-ruimtes klaar voor gebruik. De persoonlijke floating-kabines zijn een aanwinst voor het Hogeland.

Floaten is een effectieve en unieke manier van ontspannen in een prikkelarme omgeving. Je drijft op een laag zout en verwarmd water. Door het ontbreken van externe prikkels voelt het alsof je zweeft en kunnen het lichaam en de geest volledig ontspannen en herstellen. Tegelijkertijd neem je ook nog een van de belangrijkste mineralen op voor optimale prestaties: magnesium.

“De openingstijden zijn ontzettend ruim, maar dit zal niet ten koste gaan van de persoonlijke aandacht aangezien dat bij Fysio2Fit als onzettend belangrijk wordt gezien. “, laat Judkins tot slot weten.

Om nieuwe leden tegemoet te komen is er deze maand een Early Bird Actie: word in juli lid en je betaalt geen inschrijving en sport in augustus gratis mee met alle groepslessen./AT

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.