Weer veel vermaak tijdens Biervatrollen Kloosterburen

KLOOSTERBUREN – Zaterdag werd in de Hoofdstraat voor de 34ste keer het Noord-Nederlandskampioenschap Biervatrollen georganiseerd. Het werd mede door het prachtige weer een geweldig evenement, dat ongetwijfeld haar zevende lustrum in 2023 zal vieren.

De ‘regels’ van het biervatrollen: Het is de bedoeling dat een team – bestaande uit 4 deelnemers – met een biervat zo snel mogelijk een parcours met uitdagende hindernissen afwerkt. Het team dat dit het snelst doet is winnaar.

Winnaar bij de dames werd het team Henk & Co, bij de mannen team Dr. Dré. Na afloop was er een straatfeest met muziek van KickOFF.

Foto boven artikel: team Bos Hout Voor De Deur

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.