Aanvraag subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen

HET HOGELAND – Inwoners van de gemeente Het Hogeland die in aanmerking komen voor de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen (VVG) van 10.000 euro, kunnen deze vanaf 10 augustus aanvragen bij Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN).

De meest snelle en eenvoudige manier is om digitaal een subsidieaanvraag in te dienen via snn.nl/vvg10000. Wilt u tóch liever per post een aanvraagformulier indienen? Het SNN houdt rekening met inwoners die niet of minder goed in staat zijn hun aanvraag online te doen. Een schriftelijke aanvraag is ook mogelijk. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met SNN op 050-52 25 924. Voldoende tijd en geld U heeft tot 31 december 2025 om de subsidie aan te vragen. U heeft dus alle tijd om uw aanvraag in te dienen. Er is geen haast. Er is voldoende geld beschikbaar voor alle woningen die in aanmerking komen voor deze subsidie

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.