Open dag in Taalhuis Het Hogeland

LEENS – Taalhuis Het Hogeland heeft op zaterdag 10 september open dag. Van 13.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom in Bibliotheek Leens om te ontdekken wat het Taalhuis te bieden heeft. En om mee te doen aan allerlei leuke (taal)activiteiten!

Het Taalhuis is er voor iedereen die beter wil leren lezen, schrijven, rekenen en computeren. Vrijwilligers van de bibliotheek en Mensenwerk Hogeland zijn wekelijks in het Taalhuis om bezoekers een-op-een of in een groepje te helpen. Tijdens de open dag kun je hen er alles over vragen. En bijvoorbeeld ook het lesmateriaal bekijken.

Speciaal voor de open dag zijn er extra veel activiteiten in het Taalhuis. Kinderen kunnen naar kadootjes grabbelen in de jas van Juf Julia en zich uitleven op het springkussen. Volwassenen kunnen met een virtual reality bril in een andere wereld stappen. Liefhebbers van raadsels zullen veel plezier beleven aan de escape koffer en de quiz van Mensenwerk. Zing je graag, dan ben je van harte welkom voor een potje karaoke bij Care-OK. Ook voor vragen over het gebruik van je smartphone of tablet ben je van harte welkom.

Even rustig zitten na alle activiteiten? Drink er een kopje koffie bij van de koffiekar van Werk op Maat.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !