Kunst en workshops in en om kerk Vierhuizen

VIERHUIZEN – In en om de kerk van Vierhuizen zullen zaterdag 10 september, tijdens Open Monumentendag, elf kunstenaars hun werk presenteren.

Zowel kunstenaars uit Vierhuizen en omgeving als kunstenaars verbonden aan galerie De Smederij uit Sappemeer laten hun werk zien en bieden deze te koop aan. Momenteel is er in de kerk een expositie te zien van kunstenaars van De Smederij, die nog tot eind deze maand loopt.

Beesten van klei

Tijdens Open Monumentendag is er voor kinderen en volwassen de mogelijkheid om bij verschillende kunstenaars een workshop te volgen. Zo verzorgt Jos Boerjan de workshop Beesten van klei en Lily Hartog een sessie rond sjabloontechnieken.

De kunstdag start om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Voor de deelname aan de workshops wordt een 1 euro gevraagd.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !