Openstelling Repair Café zaterdag 24 september

WINSUM – Komende zaterdag – 24 september – zijn de deuren van Repair Café Het Hogeland weer open. Van 10.00 – 12.30 uur bent u van harte welkom voor reparaties/herstelwerkzaamheden van uw eigendommen in De Poort aan de Borgweg 36 te Winsum.

Met de inzet van vrijwilligers helpt het Repair Café in Winsum veel mensen die spullen hebben die stuk zijn of het niet meer doen. In de afgelopen 9 jaar is er veel en zijn zeer diverse zaken gerepareerd. Veel technische problemen zijn opgelost en kleding hersteld.

“Wil je ook vrijwillig(st)er worden? Kom dan eens vrijblijvend kijken en als je wil en kunt, meehelpen. Het Repair Café is op zoek naar enkele technische vrijwillig(st)ers met kennis van techniek en of electronica. Dit ter aanvulling van het huidige team. “We zijn 10 ochtenden per jaar open en willen dan met 3, liever 4, technische vrijwillig(st)ers kunnen zijn. De wachttijden zijn dan ook niet al te lang voor de bezoekers. Omdat er altijd wel eens iemand niet kan, zoeken we uitbreiding van het team. In wisselende samenstellingen verwachten wij inzet van jou, voor een aantal keren per jaar” laat Kees ‘Meneer Repair’ Vissers weten.

Oh ja!

De donkere ochtenden komen er aan. Is jouw fietsverlichting daarvoor klaar? Of die van je huisgenoten? Kom anders zaterdag langs, dan kan er samen naar worden gekeken.

Het Repair Café draagt met zijn inzet bij aan een duurzamere wereld en zorgt voor mooie zaterdagochtenden met tevreden mensen.

Een bezoek is anoniem, voor iedereen en in principe gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld om het Repair Cafe te laten bestaan.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.