Oktobermaand Kindermaand: Kabouters in Domies Toen

PIETERBUREN – Al meer dan twintig jaar worden er in oktober voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar activiteiten aangeboden door kunst- en cultuurorganisaties in Drenthe en Groningen. Ook in 2022 kunnen kinderen op zaterdagen, zondagen en tijdens de herfstvakantie in oktober meedoen aan creatieve, uitdagende en soms zelfs spannende programma’s. Ook Domies Toen, de tuin van de dominee, in Pieterburen doet weer mee.

Je kan daar de verborgen wereld van plant en dier ontdekken. Voor vier tot en met zesjarigen is er op zondag 2 oktober het kabouterpad: aan de hand van opdrachten ontdekken wat er te zien, te ruiken en te voelen is. Kabouters wijzen de weg, en zeggen wat je moet doen.

Aanmelden graag op kabouters@domiestoen.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !